Apple redizajnirao sluške za iPhone 5?

Izvor: Mondo, 03.Sep.2012, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple redizajnirao sluške za iPhone 5?

Ako je verovati šuškanjima na internetu, zajedno sa premijerama novog iPhone i iPod uređaja stižu nam i nove bubice-slušalice.

Slušalice su se pojavile na slici i video snimku u Vijetnamu – zemlji koja je do sada premijerno “iznedrila“ gotovo svaki Apple produkt pre zvanične premijere. Da li je to i sada slučaj, saznaćemo vrlo brzo.

Ukoliko se ispostavi da su ovo zaista nove muzičke sluške >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kompanije Apple, onda je to četvrta generacija, koja će zameniti verovatno najpopularnije slušalice na planeti, koje su mnogi kopirali.

Sem novog dizajna, prijatnijeg za nošenje u ušima i zvuka koji se preko novog izlaza isporučje pravo u ušni kanal, znamo da će sluške imati i bass reflex opciju za pojačanje dubine zvuka i njegove pnoće. Za sada je to sve, čekamo premijeru novih Apple uređaja, koja bi trebala da se desi u toku ovog meseca.

(MONDO)


Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.