Apple predstavlja iPhone SE 2 krajem marta

Izvor: ItRešenja.com, 18.Feb.2020, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple predstavlja iPhone SE 2 krajem marta

Već neko vreme kruže glasine da Apple planira da predstavi novi low-cost telefon iPhone 2020 ili iPhone SE 2. Nemački sajt iphone-ticker.de sada tvrdi da će uređaj biti najavljen na događaju 31. marta.

Telefon će navodno biti u prodaji nakon događaja, od 3. aprila. Ranije glasine sugerišu da će uređaj koštati dolar manje od 400 dolara, stavljajući >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << ga u kategoriju telefona srednjeg ranga. Očekuje se da će doći sa A13 čipom, kao kod iPhone-a 11, 3 GB RAM-a i 64 ili 128GB skladišta.

S obzirom da će uređaj imati peformanse poput flegšip uređaja kompanije, Apple će nadoknaditi to tako što će verovatno ugraditi jeftiniji displej i recikliranu šasiju iPhone 8 modela.

Izvor: PC Press

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Otkrijte šta sve može „Mašinsko učenje“

Izvor: ItRešenja.com, 19.Feb.2020, 16:16

I ovog proleća otvoren je konkurs za učešće u internacionalnoj letnjoj školi mašinskog učenja u Petnici, koja će se održati u periodu od 31. jula do 10. avgusta 2020. godine. Prijave su otvorene do 12. marta na http://psiml.petnica.rs..Učenje kompjutera da komponuje muziku na osnovu prethodno...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.