Apple predstavio iCloud

Izvor: NC magazin, 09.Jun.2011, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple predstavio iCloud

Apple je najavio dostupnost svog novog servisa iCloud od 12. oktobra 2011. godine, koji čine paket besplatnih usluga koje rade sa aplikacijama za iPhone, iPad, iPod touch, Mac ili PC, koje automatski i bežično skladište sadržaj u iCloud-u i koje automatski i bežično ga provode sadržaj do svih vaših uređaja. Kada se bilo šta promeni na jednom od uređaja, sadržaj na svim vašim uređajima se istog trenutka ažurira.

„U današnje vreme ažuriranje svih informacija i sadržaja na svim uređajima jako zamara i frustrira”, izjavio je Stiv Džobs, izvršni direktor komanije Apple. „iCloud ažurira vama bitne informacije i sadržaje na svim vašim uređajima. Sve se to odvija automatski i bežično, i budući da je integrisan u naše aplikacije ne morate ni da razmišljate o tome – sve jednostavno radi.”

Besplatni iCloud servisi uključuju sledeće:
Opširnije...

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.