Apple pamti Steve Jobsa

Izvor: ITsvet.com, 08.Okt.2012, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple pamti Steve Jobsa

Sa ciljem obeležavanja prve godišnjice smrti Steve Jobs-a, Apple je zamenio svoju početnu stranicu sa tribute video klipom jednog od svojih osnivača i pismom izvršnog direktora kompanije Tim Cook-a. U video klipu koji traje minut i 45 sekundi, prikazuju se crno bele fotografije i citati Jobsa. Video donosi i neke od najpoznatijih proizvoda ove kompanije koje je odobrio Jobs i aktivno radio na njima kao što su iMac, iPod i iPhione. Jobs je preminuo prošle godine 5. oktobra nakon duge borbe sa rakom pankreasa. Samo dan ranije kompanija je najavila iPhone 4S uređaj. Tim Cook je apostrofirao da je počašćen što je njemu pripala uloga da nasledi Jobsa na čelu kompanije.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Čekajući sledeću veliku stvar

Izvor: ITsvet.com, 09.Okt.2012, 15:33

Nakon godinu dana od smrti jednog od osnivača kompanije Apple vreme je da se sa žalosti pređe na osvajanje novih tržišta i novih proizvoda. U godini koja je bila prva bez izvršnog direktora Apple je na dobom putu da ostvari najviši profit ikada. Deonice kompanije su značajno porasle, iPhone se...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.