Apple odustaje od Samsungovih procesora?

Izvor: B92, 29.Nov.2012, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple odustaje od Samsungovih procesora?

Više je nego jasno da Apple i Samsung vode pravi rati, kako na tržištu tako i u sudnici. Čini se da je Apple rešio da otvori još jedan front pošto planira da svoje porudžbine procesora ubuduće šalje Taiwan Semiconductor Manufacture Companyju (TSMC) umesto Samsungu.

Sajt DigiTimes citirao je brojne stručnjake koji tvrde da će Apple raskinuti saradnju sa Samsungom i sve svoje porudžbine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preusmeriti na TSMC.

Kompanija bi trebalo da započne proizvodnju čipova za Appleove naredne iOS uređaje koji se očekuju tokom 2013.

Ukoliko TSMC dobije ovaj posao, najverovatnije će biti primoran da modifikuje svoju proizvodnju i napravi balans između Applea i ostalih klijenata poput Nvidie, Qualcomma i Altere.

Ukupan broj procesora za iPhone i iPad koji je potreban Appleu je 200 miliona jedinica.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Apple odustaje od Samsungovih procesora?

Izvor: ITBox.rs, 30.Nov.2012, 10:27

Više je nego jasno da Apple i Samsung vode pravi rati, kako na tržištu tako i u sudnici. Čini se da je Apple rešio da otvori još jedan front pošto planira da svoje porudžbine procesora…The post Apple odustaje od Samsungovih procesora? appeared first on ITBOX.RS.Pročitaj kompletan članak.

Nastavak na ITBox.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.