Apple najavio prezentaciju novih proizvoda za 30. oktobar

Izvor: ItRešenja.com, 20.Okt.2018, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple najavio prezentaciju novih proizvoda za 30. oktobar

U utorak, 30. oktobra, Apple će u New Yorku održati prezentaciju novih proizvoda. To je najavljeno nizom šarenih pozivnica koje su u četvrtak u poslepodnevnim satima poslate predstavnicima medija. Na pozivnicama se nalazi nekoliko raznobojnih stilizovanih logotipa kompanije u više stilova, dok je uz sve grafike otisnut isti tekst: “There’s more in the making.” (u privodu: “Ima toga još u izradi”).

Ovaj događaj očekivao se u >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << Apple-ovoj zajednici korisnika i developera jer na tradicionalnoj septembarskoj prezentaciji osim tri modela iPhone-a i Apple Watch-a nije bilo govora o drugim proizvodima. Očekivalo se da bi Apple tada mogao predstaviti nove iPade, HomePode, Macove i još ponešto, ali tada su oni koji su to očekivali ostali kratkih rukava. Stoga je kompanija organizovala novu prezentaciju da bi pokazala kako radi i na nekim drugim stvarima. Kojima tačno – videćemo za desetak dana.

U kontekstu očekivanih novih proizvoda svakako je zanimljiv odabir lokacije. Kao prvo, reč je o New York-u u kojem Apple ne održava evente baš često, a kao mesto održavanja odabrana je inače koncertna i operna dvorana Howard Gilman Opera House u sklopu muzičkog centra Brooklyn Academy of Music, inače orijetisanog ka avangardnim i progresivnim umetnicima.

Možemo li na temelju toga možda zaključiti da će biti reči o nekim muzičkim proizvodima ili uslugama? Ko zna, ipak je Apple u poslednje vreme aktivan u tom područiju. Svakako očekujemo da vidimo nove modele iPad-a, osveženje Mac linije (možda i novi Mac Mini), a s ostalim – neka nas iznenade. Događaj je zakazan za utorak, 30. oktobra, u 16 sati po srpskom vremenu.

Izvor: IT Vesti

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Apple 30. oktobra predstavlja nove proizvode

Izvor: Radio 021, 21.Okt.2018, 12:04

Apple će u utorak, 30. oktobra u Njujorku održati prezentaciju novih proizvoda...To je najavljeno nizom šarenih pozivnica koje su u četvrtak u poslepodnevnim satima poslate predstavnicima medija. Na pozivnicama se nalazi nekoliko raznobojnih stilizovanih logotipa kompanije, dok je uz sve grafike...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.