Apple godinu dana posle smrti Steve Jobsa

Izvor: ITsvet.com, 08.Okt.2012, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple godinu dana posle smrti Steve Jobsa

Petog oktobra se navršilo godinu dana od kako je Steve Jobs preminuo. Pitanje koje se nameće je koliko se kompanija Apple promenila u poslednjih godinu dana. Jedan od pokazatelja snage kompanije je činjenica da je cena deonica kompanije iznosila $666.80, što je za 79% iznad cene deonica pre godinu dana. Prihodi kompanije u drugom kvartalu, što su najnoviji poslovni rezultati koji su obelodanjeni od strane kompanije su bili $35 milijardi, što je 23% više u odnosu na isti kvartal pre godinu dana. Kada je reč o kvartalu koji je okončan 30. juna, Apple je prodao 17 miliona iPad uređaja, tableta koji je sam Jobs predstavio u januaru mesecu 2010. godine.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apple pamti Steve Jobsa

Izvor: ITsvet.com, 08.Okt.2012

Sa ciljem obeležavanja prve godišnjice smrti Steve Jobs-a, Apple je zamenio svoju početnu stranicu sa tribute video klipom jednog od svojih osnivača i pismom izvršnog direktora kompanije Tim Cook-a. U video klipu koji traje minut i 45 sekundi, prikazuju se crno bele fotografije i citati Jobsa....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.