Više od 1000 zaraženih koronom u Zapadnobačkom okrugu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2020, 14:36

Više od 1000 zaraženih koronom u Zapadnobačkom okrugu

U Zavodu za javno zdravlje Sombor za RTV kažu da je prema poslednjim podacima u Somboru 496 lica PCR pozitivno, u Kuli 299, Odžacima 160 i Apatinu 116 pozitivnih.

Nadležni ističu da su inficirani korona virusom većinom u samoizolaciji, a u resornoj inspekciji objašnjavaju da je ovih dana uručeno oko 500 rešenja o kućnom karantinu u Zapadnobačkom okrugu i podvlače da je veoma važno poštovanje kućnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << karantina, jer su to lica koja su bila u kontaktu sa zaraženima, pa je njihov karantin ključan radi sprečavanja širenja virusa

U Opštoj bolnici "Dr Radivoj Simonović“ navode za RTV da se na Odeljenju za kovid leči 63 pacijenta, a jedan je na mehaničkoj ventilaciji. U repiratonornoj ambulanti pregledano je u jednom danu 85 pacijenata i taj broj se povećava. Somborska bolnica raspolaže sa osam respiratora, od kojih su dva transportabilna.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.