Izvor: Radio Dunav, 20.Mar.2015, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U UTORAK PROMOCIJA KNJIGA GENERALA MILOŠA ĐOŠANA

Organizacija rezervnih vojnih starešina, u saradnji sa Opštinskim odborom SUBNOR-a, Udruženjem ratnih vojnih veterana “Patriotski front” i Društvom srpskih domaćina opštine Apatin, a u povodu sećanja na NATO agresiju na SR Jugoslaviju, u utorak, 24. marta, predstaviće knjige generala Miloša Đošana: “Od agresije do Tribunala” i “Okupirana zemlja”.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << /> Uvod u promociju čini dokumentarni film pod nazivom “NATO agresija na SRJ – DA SE NIKAD NE ZABORAVI” u produkciji Kluba generala i admirala Srbije. O knjigama će govoriti pukovnici u penziji Slobodan Jovanović i Milutin Filipović, kao i autor knjiga.

Početak programa u Velikoj sali Skupštine opštine Apatin zakazan je za 18,00 sati.





Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

U UTORAK OBELEŽAVANJE DANA SEĆANJA NA ŽRTVE NATO BOMBARDOVANJA

Izvor: Radio Dunav, 20.Mar.2015

OO SUBNOR-a i opština Apatin 24. marta (utorak) organizuju obeležavanje Dana sećanja na žrtve NATO bombardovanja polaganjem venaca na spomen-obeležja ispred apatinskog Doma kulture i na Trgu heroja u Prigrevici.. . U Prigrevici će u 10,00 sati biti položeni venci i cveće uz odavanje pošte poginulim...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.