U APATINSKOM HRAMU UVEDENI U DUŽNOST NOVI SVEŠTENICI

Izvor: Radio Dunav, 06.Mar.2017, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U APATINSKOM HRAMU UVEDENI U DUŽNOST NOVI SVEŠTENICI

U apatinskom hramu Sabora Svetih Apostola juče, 5. marta 2017. godine, Svetom Liturgijom je načalstvovao prezviter Savo Nikolić, arhijerejski namesnik somborski, a sasluživali su prezviteri Željko Vasić i Mladen Glušac. Nakon pročitanog odeljka iz svetog Jevađelja otac Savo je održao nadahnutu besedu a na kraju Svete Liturgije, arhijerejski namesnik somborski je pročitao odluku Njegovog preosveštenstva, Episkopa bačkog gospodina dr Irineja o uvođenju u dužnosti prezvitera Željka Vasića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << i prezvitera Mladena Glušca za privremene parohe prve i druge parohije u Apatinu.

Otac Savo je poželeo novopostavljenim prezviterima mnogo uspeha u radu na parohijama koje su im poverene, a oni su izraziili svoju zahvalnost Episkopu na ukazanom poverenju, uz obećanje da će se svesrdno truditi da isto i opravdaju. Sveštenici koji su do sada bili u Apatinu, Siniša Trivić i Dragan Štević službovanje će nastaviti u Bođanima i Deronjama.

Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.