TRAGEDIJA KOD APATINA: Motociklista prešao u suprotnu traku, udario u automobil i poginuo

Izvor: Večernje novosti, 01.Sep.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KOD APATINA: Motociklista prešao u suprotnu traku, udario u automobil i poginuo

D. I. (28) iz Apatina poginuo je u nedelju u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko 10 časova na putu Prigrevica-Apatin D. I. (28) iz Apatina poginuo je u nedelju u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko 10 časova na putu Prigrevica-Apatin.Kako smo nezvanično saznali, do nesreće je došlo kada je Dragan vozeći motocikl “Kavasaki” neprilagođenom brzinom, kretajući se iz Prigrevice prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Apatinu, izlaskom iz krivine u desno, prešao na suprotnu stranu puta i sudario se sa automobilom “ford” koji se kretao svojom trakom iz pravca Apatina.Pročitajte još - NESREĆA KOD ŽITIŠTA: Najbolji drugovi motorom u smrt D. I. je tom prilikom pao sa motora i zadobio teške telesne povrede. On je odmah kolima Hitne pomoći prevežen u Opštu bolnicu “Dr Radivoj Simonović” u Somboru, ali je ubrzo preminuo.Njegovo telo je preveženo na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu.Kako je došlo do ove tragedije pokazaće istraga koja je u toku. Inače, saobraćaj na ovoj deonici puta bio je u prekidu više od dva sata.
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apatin: Motociklista prešao u suprotnu traku, udario u automobil i poginuo

Izvor: Radio 021, 01.Sep.2019

D. I. (28) iz Apatina poginuo je u nedelju u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko 10 časova na putu Prigrevica-Apatin...Kako Novosti nezvanično saznaju, do nesreće je došlo kada je D. I. vozeći motocikl “Kavasaki” neprilagođenom brzinom,  iz Prigrevice prema Apatinu, izlaskom iz krivine...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.