Izvor: Radio Dunav, 13.Okt.2015, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMEH JE LEK

“Društvo za borbu protiv raka Sombor” organizuje u petak 16. oktobra 2015. godine u sali Kulturnog centra “u Apatinu u 18 sati predavanje prof. dr Spomenke Mujović “Smeh je lek ” ulaz je slobodan. Pored edukatvnog cilja ovo predavanje će biti i poziv građanima da donatorskim prilogom ili kupovinom rukotvorina kreativne radionice našeg Društva se priključe akciji “Vaš jedan dinar nama vredi dva” i projektu SRŽ >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << kojim se želi život obolelih ućiniti lakšim.
Doktorka Spomenka Mujović je bila profesor histologije i embriologije na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Nakon usavršavanja u Parizu, Nju Orleansu, Lozani i pedesetak napisanih naučnih radova ona je prihvatila i holistički pogled na zdravlje i život i integrativni pristup lečenju. Ona nas ne uči ničemu novom već nas podseća na ono što smo uglavnom zaboravili ,da budemo srećni “Ne možemo spasiti svet od užasa ali možemo usmeriti pogled ka lepoti” kaže profesorka Spomenka.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Smeh je lek - predavanje u Apatinu

Izvor: 025info.rs, 13.Okt.2015

Društvo za borbu protiv raka Sombor organizuje u petak 16. oktobra sa početkom u 18 sati u sali Kulturnog centra u Apatinu predavanje prof. dr Spomenke Mujović pod nazivom Smeh je lek. Pored edukatvnog cilja ovo predavanje će biti i poziv građanima da se donatorskim prilogom ili kupovinom rukotvorina...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.