Policija otkrila da li je bilo tragova nasilja: Marka (22) čije je telo juče pronađeno identifikiovao brat

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 13:26

Policija otkrila da li je bilo tragova nasilja: Marka (22) čije je telo juče pronađeno identifikiovao brat

Konačan uzrok smrti će utvrditi obdukcija.

Marko Paležević (22) koji je nestao 29. maja, nekoliko sati nakon što je sišao sa broda Apatin 1, na kojem je radio kao mornar, pronađen je mrtav posle nekoliko dana potrage.

Kako je potvrdio brat Danijel, treći brat iz porodice identifikovao je telo mladića juče oko pola šest.

Međutim, telo je pronađeno četiri sata ranije, saznaje se u Policijskoj upravi Novi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sad.

Telo kasnije identifikovanog mladića pronađeno je oko pola dva popodne, u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, na njegovoj levoj obali.

Reč je o mestu blizu Klisanskog mosta.

Kako se saznaje, nastradali mladić nije imao vidljivih povreda, ali će konačan uzrok smrti utvrditi obdukcija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lađar Marko Paležević (22) pronađen mrtav na obali reke

Izvor: Luftika.rs, 03.Jun.2020

Lađar Marko Paležević (22) koji je nestao 29. maja po povratku sa broda na kojem je radio, pronađen je mrtav.. Kako piše portal Telegraf, njegovo telo pronađeno je na obali reke.. – Tačno je. Identifikovao ga je drugi brat juče oko pola šest – rekao je brat Danijel.. Podsetimo, kako je Danijel...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.