Pojavio se novi snimak; Crni panter stigao do Feketića? VIDEO

Izvor: B92, 26.Nov.2022, 19:42

Pojavio se novi snimak; Crni panter stigao do Feketića? VIDEO

Crni panter, za kojim se tragalo u okolini Apatina, sada je navodno viđen kod Feketića u blizini Vrbasa.

Meštanin Feketića navodno je video veliku divlju crnu mačku i snimio je dok je radio traktorom na njivi, prenose beogradski mediji.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se veća crna životinja, nalik na mačku, koja brzo trči preko polja.

Potraga za crnim panterom u okolini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Apatina trajala je više dana posle prijave meštana da su ga videli, kao i snimka iz Banje Junaković, na kojem se vidi slična životinja.

Međutim, nije nađen ni panter, niti njegovi tragovi. Meštani sumnjaju da je panter stigao iz Mađarske, gde su nadzorne kamere zabeležile snimak slične životinje u mestu Kiškunhalaš, na jugu te zemlje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.