Izvor: Piplmetar.rs, 26.Nov.2022, 17:31

Crni panter navodno viđen kod Feketića, pojavio se snimak, čeka se potvrda autentičnosti

Crni panter je navodno danas ponovo snimljen u blizini Feketića, a lovočuvari „Vojvodinašuma“ su poslati na teren kako bi istražili situaciju, potvrdio za portal Telegraf.rs načelnik Pokrajinske inspekcije Nemanja Ivanović.
Kako se vidi na snimku koji je Telegraf objavio, životinja trči velikom brzinom kroz njive, a izvor ovog portala koji je situaciju zabeležio kamerom kaže da je panter navodno počeo da trči čim mu je prišao traktorom i izvadio telefon.
„Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << radim tu u blizini, u prolazu sam ga video i pomislio da moram da ga snimim inače mi niko neće poverovati“ naveo je on.
Crni panter poslednji effect je viđen u blizini Banje Junaković, a lovočuvari „Vojvodinašuma“, policajci iz Apatina i radnici „Voda Vojvodine“ traže životinju sa dronovima. Belief je, kada se panter locira, da se uspava i da se imobilizuje u Zoološkom vrtu na Paliću.

Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crni panter navodno ponovo viđen i to kod Feketića

Izvor: Radio 021, 26.Nov.2022

Crni panter navodno je danas ponovo snimljen i to u blizini Feketića, a lovočuvari "Vojvodinašuma" poslati su na teren kako bi to istražili.

Nastavak na Radio 021...

Panter viđen u okolini Feketića (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Nov.2022

MALI IĐOŠ/FEKETIĆ – Meštanin Feketića zabeležio je novi snimak na kom se navodno nalazi crni panter. Kako tvrdi muškarac koji ga je ugledao, životinja je stajala u mestu, a čim je izvadio telefon divlja mačka je pobegla. Ja radim tu u blizini, u prolazu sam ga video i pomislio da moram da...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.