PREDSEDNIK OPŠTINE APATIN MILAN ŠKRBIĆ UPUTIO BOŽIĆNU I NOVOGODIŠNJU ČESTITKU GRAĐANIMA

Izvor: Radio Dunav, 25.Dec.2017, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSEDNIK OPŠTINE APATIN MILAN ŠKRBIĆ UPUTIO BOŽIĆNU I NOVOGODIŠNJU ČESTITKU GRAĐANIMA

Povodom predstojećih praznika predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić je uputio čestitku građanima apatinske opštine sa željom da praznike provedu okruženi ljubavlju sa najmilijima.
-Poštovani građani opštine Apatin, u ime opštinske uprave i u svoje lično ime želim da vam predstojeće praznične dane čestitam i da ih proslavite u zdravlju i veselju okruženi ljubavlju među najmilijima-rekao je Škribić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav <<
-Timski rad, dobra organizacija i domaćinsko poslovanje bili su naši napori da godinu koja je za nama učinimo boljom kako bi smo dokazali snagu ljubavi prema opštini u kojoj živimo kao i poštovanje prema našim građanima zbog kojih stvaramo. Naravno trudićemo se da u 2018. godini učinimo mnogo više i mnogo bolje, to nam je prioritetni zadatak. Iskorističu ovo priliku da čestitam Božić i Novu 2018. godinu svim građanima opštine Apatin.- izjavio je Milan Škrbić.
FONO Milan Škrbić

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.


Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.