Izvor: Radio Dunav, 18.Apr.2018, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OLDTAJMERI U SUBOTU U APATINU

Oldtajmer Kretaivni studio “Des Arts” Sombor, u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Sombora i ove godine organizuje Međunarodni susret ljubitelja starovremenskih vozila. Ovogodišnje, četrnaesto po redu druženje ljubitelja oldtajmera u Somboru, biće održano 21. aprila 2018. godine, od 9 do 11 i 30 sati, na Trgu Svetog Trojstva.
Kao i svake godine Apatinci će imati priliku da uživaju u ovoj manifestaciji pošto će stari četvorotočkaši i dvotočkaši oko pola 12 organizovano >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << krenuti put Apatina gde će biti nastavljeno druženje ljubitelja oldtajmera.
Iz TO Apatin su se potrudili pa su za sve posetioce organizovali nastup benda “Prljavi Romeo”, a oni koji zbog opravdanih razloga nisu u mogućnosti da dođu na trg Nikole Tesle imaće priliku da vidi slavne četvorotočkaše u defileu Apatinom.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BESPLATNA KONTROLA NIVOA ŠEĆERA I KRVNOG PRITISKA

Izvor: Radio Dunav, 18.Apr.2018

Crveni krst Apatin će sutra 19. aprila 2018. u saradnji sa “Domom zdravlja” iz Apatina u okviru obeležavanja “Svetskog dana zdravlja” koji se svake godine obeležava 7. aprila organizovati akciju besplatne kontrole zdravstvenog stanja građana.. Na prostoru ispred marketa “Maxi” u terminu...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.