Izvor: Radio Dunav, 18.Apr.2018, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESPLATNA KONTROLA NIVOA ŠEĆERA I KRVNOG PRITISKA

Crveni krst Apatin će sutra 19. aprila 2018. u saradnji sa “Domom zdravlja” iz Apatina u okviru obeležavanja “Svetskog dana zdravlja” koji se svake godine obeležava 7. aprila organizovati akciju besplatne kontrole zdravstvenog stanja građana.
Na prostoru ispred marketa “Maxi” u terminu od 9 do 10 sati građani će imati priliku da prekontrolišu svoje zdravstveno stanje, merenjem nivoa šećera u krvi i krvnog pritiska.
Tema ovogodišnje kampanje obeležavanja Svetskog dana zdravlja je “Zdravlje za sve”.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Sutra u Apatinu obeležavanje Svetskog dana zdravlja

Izvor: 025info.rs, 18.Apr.2018

Crveni krst Apatin će sutra, 19. aprila, u saradnji sa ,,Domom zdravlja" iz Apatina organizovati akciju besplatne kontrole zdravstvenog stanja građana. Ova akcija će biti održana u okviru obeležavanja ,,Svetskog dana zdravlja", a koji se svake godine obeležava 07. aprila.   Na prostoru ispred...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.