NESTAO RIBOLOVAC NA DUNAVU! Andriji se pre sedam dana izgubio svaki trag

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2023, 10:58

NESTAO RIBOLOVAC NA DUNAVU! Andriji se pre sedam dana izgubio svaki trag

Odmah po prijavi reagovale su nadležne ekipe.

Ribolovac Andrija H. (68) iz Sombora nestao je u reci Dunav pre sedam dana, a potraga za njim i dalje traje. On je bio na pecanju na ribolovnom terenu Kuljani na Dunavu nizvodno od Apatina.

- Njegov nestanak prijavio je prijatelj (61) sa kojim je bio na pecanju. Prema njegovim rečima izašao je na obalu i vratio se, ali je zatekao prazan čamac, stoga se sumnja da je Andrija ispao iz čamca u vodu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kaže izvor upućen u ovu situaciju.

Odmah po prijavi reagovale su nadležne ekipe, intervenisalo je ronilačko odeljenje Žandarmerije, čiji pripadnici su izvršili pregled terena.

Policija i spasilačke ekipe apeluju i na druge ribolovce da dodatno obrate pažnju i pruže eventualne informacije kako bi se što pre okončala ova potraga.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.