Marko (22) otišao u kupovinu i nije se vratio: Nestao lađar u Novom Sadu

Izvor: Večernje novosti, 02.Jun.2020, 10:50

Marko (22) otišao u kupovinu i nije se vratio: Nestao lađar u Novom Sadu

U Novom Sadu nestao lađar Marko Paležević (22) LAĐAR Marko Paležević (22) nestao je u Novom Sadu, kada je sa broda sišao da ode u kupovinu i nije se vratio. On je, kako navode u Udruženju profesionalnih lađara Srbije, bio ukrcan na brodu Apatin 1.Poslednji put je viđen u Novom Sadu u naselju Klisa, blizu Avia pumpe, u petak 29. maja, kada je sa broda otišao u kupovinu.Navodno, zabeležile su ga kamere u naselju Klisa, blizu Avia benzinske pumpe.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestao mladi lađar u Novom Sadu

Izvor: NoviSad.com, 02.Jun.2020

Dvadesetdvogodišnji lađar Marko Paležević nestao je u Novom Sadu kada je s broda sišao u kupovinu. Njegov nestanak je prijavljen policiji. Kako je..

Nastavak na NoviSad.com...

"OKO 1 JE U KAFANU DOŠAO NEKI ČOVEK I SEO S NJIM" Misterija nestanka mornara u Novom Sadu, Markov brat kaže da su ga snimile kamere i nikad ne bi ovako NESTAO BEZ TRAGA

Izvor: Blic, 02.Jun.2020

Brat Marka Paleževića (22), koji je nestao u petak, 29. maja u Novom Sadu, a koga su neposredno pre toga snimile kamere obližnje pumpe, rekao je da ga muče sumnje, te da se ovakvo nešto nikad ranije nije desilo. Čvrsto je uveren da se njegov brat ne bi mogao izgubiti, te da bi se uvek javio njemu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.