Marko (22) otišao u kupovinu, svratio na piće i nije se vratio: Nestao lađar u Novom Sadu

NovostiOnline/Lj.P.

02. 06. 2020. u 09:58

U Novom Sadu potraga za lađarom Markom Paleževićem (22). Usnimljen da odlazi u suprotnom pravcu od broda2)

Марко (22) отишао у куповину, свратио на пиће и није се вратио: Нестао лађар у Новом Саду

NESTAO Marko Paležević/ Foto: FB UPLS

LAĐAR Marko Paležević (22) iz okoline Šapca, nestao je 29. maja uveče u Novom Sadu. Njegov mobilni telefon nije dostupan, a o svemu je obaveštena novosadska policija, koja traga za njim.

Brod "Apatin 1", čiji je Paležević bio član posade od februara, u Novi Sad je pristao 29. maja oko 16 časova, i dok su čekali red na istovar, Marko je sa još jednim kolegom sišao sa broda, i otišao u grad u kupovinu. Poslednji put je viđen u novosadskom naselju Klisa, gde su ga usnimile kamere postavljene kod benzinske pumpe.

- Ne znamo šta da mislimo i gde da ga tražimo, nemamo nikakav trag - očajan je Markov rođeni brat Danijel, takođe lađar. - Sa kolegom je svratio u jedan lokal na piće. Kolega je otišao, a moj brat je još ostao.

Tragajući za Markom, koji je oženjen i otac dvoje dece, njegovi najmiliji su, kaže Danijel, bili i u tom lokalu, gde su im potvrdili da je tu bio izvesno vreme. Po onome što su ispričali zaposleni, Marko je sedeo sa konobaricom i vlasnicom. Kada je njima došlo neko društvo, premestio se za drugi sto.

- Tu mu se, navodno, pridružio neki njima nepoznat dečko - prepričava nam Danijel svoja saznanja iz kafane. - Pre ponoći je otišao odatle, ali na brod nije stigao. Kamere na benzinskoj pumpi kod Najlon pijace su ga snimile, ali se na snimku vidi da je krenuo u suprotnom smeru od broda. Kuda je i zbog čega otišao, nije nam poznato.






Pratite nas i putem iOS i android aplikacije