Izvor: 025info.rs, 06.Mar.2017, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klaster turizma organizuje izložbu u centru grada

Udgruzenje građana Klaster turizma iz Apatina u saradnji sa Komisijom za rodnu ravnopravnost Apatin organizuje u utorak 7. i sredu 8. marta prodajnu izložbu radova u glavnoj ulici u Apatinu između Maksija i fontane. U utorak 7. marta izložba će biti u popodnevnim satima, tačnije od 16 sati, a dan kasnije 8. marta od jutarnjih sati, pa do kraja dana. Izlagaće se ručni radovi u vidu oslikanog stakla, raznih predmeta, miljea i dekupaža.

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

U utorak i sredu osmomartovska prodajna izložba radova članova Klaster turizma Apatin

Izvor: 025info.rs, 06.Mar.2017

Udruženje “Klaster turizma mikroregije Apatin“, u saradnji sa Komisijom za rodnu ravnopravnost našeg grada i uz pomoć Turističke organizacije opštine Apatin, organizuje prodajnu izložbu radinosti svojih članova 07. i 08. marta u glavnoj ulici, između Maxija i fontane. Ova osmomartovska...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.