IZLOŽBA SLIKA U GALERIJI MEANDEER

Izvor: Radio Dunav, 18.Sep.2017, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZLOŽBA SLIKA U GALERIJI MEANDEER

U Galeriji Meander u Apatinu, u toku je izložba slika Ksenije Kovačević, umetnice iz Subotice. Ksenija Kovačević, rodjena 1974. godine u Subotici, diplomirala je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, na odseku za slikarstvo. Za svoje slike je više puta nagradjivana. Izložba je otvorena do 29.septembra.

 
Pogledaj vesti o: Apatin,   Subotica

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izložba "Paralele slikarstva i tapiserije"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2017, 07:38

U sredu, 20. septembra 2017. godine u 19 časova u Galeriji likovne umetnosti poklon zbirci Rajka Mamuzića se otvara izložba "Sedam umetnika: paralele slikarstva i tapiserije", u saradnji sa Ustanovom za izradu tapiserija „Atelje 61" u Novom Sadu...Ova izložba je prilika da se publici predstavi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.