DR BLAGOJE MARKOVIĆ NOVI DIREKTOR BANJE JUNAKOVIĆ

Izvor: Radio Dunav, 06.Mar.2017, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DR BLAGOJE MARKOVIĆ NOVI DIREKTOR BANJE JUNAKOVIĆ

U rehabilitacionom centru “Junaković” u Apatinu na funkciju novog direktora imenovan je dr Blagoje Marković. On je na ovu poziciju stupio odlukom Vlade Vojovodine. Na današnjoj konferenciji za novinare koja je tim povodom održana u ovoj ustanovi najviše se govorilo o budućim planovima novog rukovodstva.
Marković je pre stupanja na ovu funkcije vršio dužnost direktora Doma zdravlja u Kuli koji je tokom njegovog rukovođenja bio svrstan u 10 najboljih zdravstvenih ustanova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << u Srbiji. -Pokušaću i ovde da prenesem ranija iskustva i unapredim funkcionisanje kako bi ova ustanova uspešnije poslovala. Danas sam obavio razgovore sa direktorom filijale RFZO Goranom Bulajićem i direktorom bolnice u Somboru dr Milanom Grbom gde sam dobio obećanje o povećanju broja fondovskih osiguranika koji će posećivati naš rehabilitacioni centar što će omogućiti garancije za rad van letnje sezone.-rekao Marković.
Blagoje je dodao da će pokušati da svojim uticajem privuče što više posetilaca iz opština Kula, Vrbas i Novi Sad i da će se potruditi da spoljne objekte , misleći na bazene, što bolje pripremi za letnju sezonu kako bi iz najprofitabilnijeg dela godine izvukli maksimum.
Kada su u pitanju zdravstvene usluge, novi direktor je rekao kako je generalno zadovoljan sa zatečenim stanjem ali da i tu ima prostora za napredovanje. – Treba raditi na unutrašnjim slabostima u našoj organizaciji kako bi se sve podiglo na viši nivo, takve stvari će se rešavati u narednom periodu i tu neće biti problema. Ne zaostajemo po uslovima ni za jednom banjom u okolini i mislim da možemo ponuditi mnogo više od drugih. – izjavio je Marković.
Na pitanje o komercijalnim uslugama banje, odnosno o ponudi turističkih aranžmana dr Marković je rekao da će se raditi na poboljšanju ponuda i privlačenju turista, kao i da će se u dogovoru sa tehničkom službom banje “Junakovi” pripremiti dinamika renoviranja spoljih objekata kako bi stvorili bolje uslovi za boravak posetilaca. -Plan je da se “toplom vezom” spoji stari terapeutski deo sa spoljnim termalnim bazenom kako bi ovaj bazen imao funkciju i zimi što je samo jedna od novina koju spremamo za naredni period. – završava dr Marković.

 
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Novi direktor banje Junaković poručio: Poboljšaćemo kvalitet na svim nivoima!

Izvor: 025info.rs, 06.Mar.2017

U banji Junaković održana je konferencija za medije na kojoj se javnosti predstavio novi direktor Specijalne bolnice za rehabilitaciju Junaković, dr Blagoje Marković koji je na tu funkciju stupio 1. marta. Odluku o njegovom imenovanju doneo je Pokrajinski sekretarijat, tačnije Vlada Vojvodine...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.