BECK’SPERIENCE autobuska linija!

Blog: Clubbing.rs, 08.Mar.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BECK’SPERIENCE autobuska linija!

Apatinska Pivara u saradnji sa Gradskim saobraćajnim preduzećem (GSP-om) u sklopu svoje nacionalne akcije "KAD PIJEM – NE VOZIM" obezbediće svim posetiocima BECK’SPERIENCE-a besplatnu vožnju KA i OD Expo centra, gde će se u subotu, 14. marta 2009. godine održati BECK’SPERIENCE Cocoon Belgrade party.
 
Naime, GSP je prepoznao značaj nacionalne akcije Apatinske Pivare, i specijalno za ovu priliku odlučio da podrži akciju i ustupi dva autobusa. Inače, GSP u svojim redovnim aktivnostima sprovodi edukaciju zaposlenih i redovnu kontrolu čime dugoročno jača svest o neophodnosti odgovornog ponašanja.

BECK’SPERIENCE linija  će prevoziti posetioce BECK’SPERIENCE sa Trga Republike do Expo centra. Autobusi će biti vidno obeleženi i polaziće sa Trga Republike u 22:00, 22:30 i 23:00 časova ka Expo Centru, a vraćaće se iz pravca Expo centra ka Trgu Republike u 03:00, 04:00 i 05:00 časova. Ulaznica za Beck’sperience će ujedno biti i karta za Beck’sperience liniju.
 
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.