Apatinska pivara sveukupno najbolji poslodavac u 2010.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2010, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apatinska pivara sveukupno najbolji poslodavac u 2010.

BEOGRAD -

Zaposleni u Srbiji izabrali su "Apatinsku pivaru" za najboljeg poslodavca u 2010. godini u kategoriji velikih preduzeća, govore rezultati istraživanja internet portala Infostud.

Kako je danas saopštio taj portal osim titule sveukupno najboljeg poslodavca u Srbiji po mišljenju zaposlenih, ova kompanija proglašena je i poslodavcem sa najboljim razvojnim mogućnostima, najboljim međuljudskim odnosima i najboljim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radnim uslovima.

Drugo mesto, među velikim preduzećima osvojio je Gerontološki centar iz Subotice, koji je prva državna institucija koja je osvojila ovu prestižnu nagradu.

Ove godine, zbog preklapanja rezultata, treće mesto za najboljeg poslodavca u 2010. u kategoriji velikih preduzeća podelile su kompanije "Sosiete ženeral banka" i "Vip mobajl".

Najbolji poslodavac u kategoriji malih i srednjih preduzeća je firma "HintTeč" koja je po prvi put učestvovala u ovom istraživanju.

Pored titule najboljeg poslodavca u kategoriji malih i srednjih preduzeća, zaposleni u ovom preduzeću smatraju da je njihov poslodavac onaj sa najboljim radnim uslovima.

Drugo mesto u kategoriji "Najbolji poslodavac" i titulu poslodavaca sa najboljim razvojnim mogućnostima među malim i srednjim preduzećima, po drugi put za redom, osvojila je kompanija "Majkrosoft softver").

Da i dalje vodi brigu o svojim zaposlenima, potvrdilo je i preduzeće "Hahn + Kolb" koje je, takođe, po drugi put osvojilo treće mesto među malim i srednjim preduzećima, kao i nagradu za najbolje međuljudske odnose.

Specijalno priznanje u kategoriji "Najbolji poslodavac za osobe sa invaliditetom" dobila je kompanija "Metro keš end keri".

Na Infostudov konkurs za titulu "Najboljeg poslodavca 2010" prijavilo se 35 velikih kompanija i malih i srednjih preduzeća koje su u istraživanje uključili preko 5100 zaposlenih omogućivši im da procene zadovoljstvo sledećim aspektima posla koji rade - korporativna komunikacija, radni uslovi, organizacija rada, razvojne mogućnosti, međuljudski odnosi, lojalnost zaposlenih, zadovoljstvo radnim mestom.
Pogledaj vesti o: Apatin,   Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

METRO Cash Carry najbolji poslodavac za osobe sa invaliditetom

Izvor: Economy.rs, 26.Nov.2010, 12:18

METRO Cash Carry Srbija, najveća veleprodajna kompanija u zemlji, dobila je nagradu Najbolji poslodavac 2010. godine u kategoriji Najbolji poslodavac za osobe sa invaliditetom, koju dodeljuje poslovi.infostud.com, vodeći sajt za zapošljavanje u zemlji.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.