Izvor: Economy.rs, 14.Apr.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apatinska pivara ne planira otpustanje radnika

Apatinska pivara objavila je danas da je u prvom kvartalu ove godine zabelezila pad prodaje piva od 20 odsto i da za sada ne planira otpustanje zaposlenih.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Economy.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodaja piva pala više od dvadeset odsto

Izvor: EMportal, 14.Apr.2009

U prvom kvartalu 2009. zabeležen je pad tržišta piva za više od dvadeset odsto, ali Apatinska pivara zasad ne planira da smanjuje broj radnika, rekao je danas na konferenciji za novinare Ilija Šetka, generalni direktor Apatinske pivare.

Nastavak na EMportal...

Apatinska pivara ne planira otkaze

Izvor: B92, 15.Apr.2009, 10:37

Beograd -- Apatinska pivara je objavila da je u prvom kvartalu ove godine zabeležila pad prodaje piva od 20 odsto i da za sada ne planira otpuštanje zaposlenih...Generalni direktor te kompanije Ilija Šetka rekao je da su uzroci pada prodaje, osim ekonomske krize i hladnije vreme i povećanje akciza...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.