Izvor: 025info.rs, 25.Nov.2020, 12:21

Apatin ima 96 zaraženih virusom Covid-19, zasedao krizni Štab za vanredne situacije

Mole se roditelji koji imaju mogućnosti da organizuju čuvanje dece, istu ne dovode u prostorije PU „Pčelica“ narednih 14 dana. Obaveštavaju se svi građani opštine Apatin, da su u skladu sa odlukom Republičkog štaba za vanredne situaciji u obavezi da i na otvorenom prostoru gde je veća koncentracija ljudi (pijace, tržni centri i sl.) u obavezi da nose zaštitne maske. Nalaže se JKP „Naš dom“ Apatin da od četvrtka 26.11. kontinuirano vrši dezinfekciju prilaza javnim ustanovama (Dom zdravlja, policija, opštinska uprava, mesne zajednice i dr.) Apeluje se još jednom na sve građane koji su pozitivni na virus Kovid 19, kao i one koji su imali kontakt sa zaraženim osobama da se striktno pridržavaju mera samoizolacije u trajanju od 14 dana.

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Apatin: Apel Štaba za vanredne situacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2020

Zbog povećanog broja inficiranih korona virusom u apatinskoj opštini, lokalni Štab za vanredne situacije apeluje i moli roditelje koji imaju mogućnosti da organizuju čuvanje dece, da istu ne dovode u objekte vrtića PU „Pčelica“ narednih 14 dana...Štab podvlači da su građani opštine Apatin...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.