APATINSKI SOCIJALISTI NA MITINGU U BEOGRADU

Izvor: Radio Dunav, 11.Apr.2016, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APATINSKI SOCIJALISTI NA MITINGU U BEOGRADU

U sklopu predizborne kampanje Koalicija SPS-JS održala je predizborni miting u „Beogradskoj areni“, a lider SPS Ivica Dačić poručio je da su socijalisti jedina levica u Srbiji i da će pobeda na izborima biti na levoj strani.
„Danas je dan kada svima u Srbiji pokazujemo ko smo i kolika nam je snaga. Danas mi dajemo dokaz da levica u Srbiji jesu socijalsti, samo socijalisti, i da nema nikog drugog na toj levoj strani“, istakao je Dačić.
Predsednik JS Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Marković Palma je istakao da Koalicija SPS-JS ima rezultate iza sebe, navodeći da bi Srbija 2008. godine, da nije bila formirana proevropska vlada zahvaljujući SPS i JS, bila vraćena 10 godina unazad, kao i da ne bi bilo ni fabrika ni stranih investitora u Srbiji.
izvor: OO SPS-a Apatin

Pogledaj vesti o: Beogradska Arena,   Ivica Dačić

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPS su Dveri, Dveri nisu SPS

Izvor: Danas, 11.Apr.2016

Predsednik SPS Ivica Dačić viknuo je na mitingu svoje stranke da levicu u Srbiji predstavlja samo SPS i niko drugi. Potom je istakao da je SPS ponosna na svoju prošlost. Rekao je da su socijalisti uvek bili tu za Srbiju i ni jedan socijalista nikad nije izdao svoju zemlju. Uzvikivao je naslednik Slobodana...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.