Poklon: Plaćeni AVG 2015 antivirus besplatno na godinu dana!

Izvor: Baguje.com, 14.Sep.2014, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklon: Plaćeni AVG 2015 antivirus besplatno na godinu dana!

Evo jednog sjajnog rešenja da profesionalno zaštitite vaš računar od virusa. U pitanju je jedan od najboljih antivirusa koji se samo ove nedelje poklanja sa licencom na godinu dana upotrebe. Nakon isteka licence, antivirus morate ukloniti, ali ga možete zameniti sa besplatnom verzijom istog proizvođača.

Sve što je potrebno je da odete na sajt AVG-a, preuzmete plaćenu verziju AVG Antivirus Pro 2015 (ne trial >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << ili besplatnu) i instalirate ga uz pomoć sledećeg “ključa”: ABLAD-A2XEL-DUIGR-AIMDV-TAKLW-3WIDO.
Isto tako, i njihov program AVG Internet Security Pro 2015 je besplatan na godinu dana, a njega takođe možete preuzeti i instalirati uz ključ: IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3
Ova druga verzija je program koji vas štiti u toku surfovanja na Internetu (Firewall) od raznih malware-a i opasnih stranica. Takođe, skenira vašu dolaznu poštu i još mnogo toga.

Post "Poklon: Plaćeni AVG 2015 antivirus besplatno na godinu dana!" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 14. 09. 2014.
Kategorije: Antivirus, E-pošta, Sigurnost, Virusi, Zaštita | Tagovi: besplatno

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.