Kako potpuno zaštititi Windows?

Izvor: Baguje.com, 25.Feb.2014, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako potpuno zaštititi Windows?

U ovoj temi ću predložiti različite besplatne kombinacije zaštite koje su zadovoljavajuće za prosečnog korisnika računara i Windows operativnog sistema.
Kako virusi počinju da razmišljaju svojom “glavom”, tako i nama treba sve jača i temeljnija zaštita, sa više modula i novim tehnologijama – pogotovo ako plaćamo online ili kupujemo preko raznih sajtova. Verovatno ste načuli razne nove termine u Antivirus industriji…od Cloud sistema do Auto-Sandboxa, proizvodjači se trude da nam obezbede jaču zaštitu, premda se stiče utisak da ponekada gomilaju opcije kako bi nam predstavili nešto novo. Evo nekoliko besplatnih kombinacija koje će učiniti sve da ostanete sigurni čak i kada plaćate putem interneta.
Kombinacija 1: Comodo Internet Security, MCShield v3, Google Drive.  (najjača kombinacija)
Kombinacija 2: avast! Free Antivirus, ZoneAlarm Free Firewall, MCShield v3, Dropbox.  (dobra kombinacija)
Kombinacija 3: AVG Free Antivirus, MCShield v3.  (najslabija kombinacija)
Kao što vidite sa slike, Comodo je prvi besplatan antivirus sa najvećim procentom detekcije (Februar 2014, AV-Test.org).
Kombinacija 1 je zasigurno trenutno jedna od najjačih kombinacija zaštite jer obuhvata Antivirus i Firewall + gomilu novih tehnologija (Comodo), zaštitu od virusa koji se prenose putem USB-a (MCShield) i bekap u oblaku (Google Drive). Ovom kombinacijom ćete zatvoriti vrata neželjenim programima, virusima, i ostalim štetočinama, a pritom možete sve fajlove čuvati na udaljenom serveru. Sve programe možete potpuno besplatno preuzeti.
 

Post "Kako potpuno zaštititi Windows?" je objavio Stewdza za sajt Baguje.COM, dana 25. 02. 2014.
Kategorije: Antivirus, Sigurnost | Tagovi: antivirus, avast, avg, comodo, zastita

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.