Avast! Free Antivirus 8.0.1483

Izvor: ITsvet.com, 12.Mar.2013, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avast! Free Antivirus 8.0.1483

Avast! Antivirus predstavlja vrlo dobru antivirus zaštitu koja je besplatna za upotrebu, a među glavnim karakteristikama su ugrađeni anti-spyware, Web Shield, ugrađeni anti-rootkit, automatsko unapređivanje, jednostavni korisnički interfejs, integrisani Virus Cleaner kao i podrška za 64-bitni Windows. Najnovija verzija nosi oznaku Avast! Free Antivirus 8.0.1483 i donosi zakrpu za slabu tačku primećenu u okviru ZoneAlarm, zakrpu za slabu tačku koja je ugrožavala pravilan rad video plejera, kao i zakrpu za slabu tačku primećenu u okviru Virtual PC. Nova verzija donosi i određene lokalizacije.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GPU-Z 0.6.8

Izvor: ITsvet.com, 12.Mar.2013

GPU-Z je jednostavni alat koji je dizajniran tako da korisnicima pruži sve informacije o video kartici i GPU i koji odlikuje podrška za NVIDIA i ATI kartice. Najnovije izdanje koje je objavljeno nosi oznaku GPU-Z 0.6.8 i sa sobom donosi dodatu podršku za GeForce GTX Titan, GeForce 505 (GT216), GT...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.