Zvezda nije uzela 4.000.000 evra, a u junu ostaje i bez igrača!

Izvor: 011vodič.com, 21.Sep.2019, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda nije uzela 4.000.000 evra, a u junu ostaje i bez igrača!

Ko radi taj i greši. Od toga nisu imuni ni na jednoj adresi, pa ni na onoj u Ljutice Bogdana. Uspeh se ne meri samo količinom dobrih stvari, već i što manjim brojem pogrešnih poteza. U ovom prelaznom roku Zvezda je imala i pogršne poteze…
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Svaka čast svim ovim igračima koji su došli u letnjem prelaznom roku, ali oni tek treba da se dokažu i pokažu zašto su crveno-beli u njih uložili novac. Preko tri miliona dato je za Garsiju i Van la Paru. Kanjas pokazuje „znake života“. Međutim, zvezdaši će minulo leto da pamte i po prodaji klupske dece, Terzića i Joveljića.
Pamtiće i po propalom, već viđenom, tranferu Pavkova u Kinu, ali i El Fardu Bena u Emirate. Umesto miliona, u klub je došlo nula evra. U konkretnim slučajevima tu odgovornost ne snose vodeći ljudi srpskog šampiona, pošto igrači nisu dogovorili lične uslove. Međutim, za „ZIMSKOG BENA“ i te kako snose.
El Fardu Ben (Foto: Starsport)

U javnosti se pričalo da je Zvezda imala ponudu od 4.000.000 evra za reprezentativca Komorskih ostrva. I tada je ta ponuda odbijena, zbog toga što je procenjeno da je neohodan timu u borbi za titulu. Zvezda je suvereno došla do tiutule, i pored lopih igara ekipe i Bena, takođe. Propuštena je prilika da se napuni kasa. Da je Ben tada prodat, pitanje je da li bi morao da bude prodat Joveljić…
I kakva je sada situacija s Benom? Nikakava. Nije registrovan za Ligu šampiona, sa njim u timu Zvezda ima osam stranaca (četvorica imaju pravo da igraju u Superligi), sva je prilika da će do januara da bude na trbinama jer je ispao iz trenažnog procesa, a i za njega je dovedena zamena. Tada, u januaru, imaće mogućnost da dogovara prelazak u drugi klub, bez saglasnosti Crvene zvezde. U junu može da ode bez obeštećenja.
Zvezda je za Bena mogla, dakle, da uzme 4.000.0000. Kako stvari sada stoje, na kraju neće da uzme ni evro!


The post Zvezda nije uzela 4.000.000 evra, a u junu ostaje i bez igrača! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.