Izvor: N1 televizija, 05.Nov.2018, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Žigosani u reketu" pokazali kako radi EON boks

Kroz seriju “Žigosani u reketu”, SBB je u svom novom korneru u Ušću, uz saradnju jednog od glumaca iz serije - Aleksandra Radojičića, predstavila svoj proizvod EON, odnosno platformu uz pomoć koje možete ulaziti i u android prostor, da skidate razne android aplikacije, kao i da gledate kanale koje se nalazi u SBB ponudi, u okviru EON prostora.

Izvor: N1

EON boks, paket koji su lansirali pre >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nekoliko dana, prema rečima direktorke za odnose sa javnošću u kompaniji SBB, Jovane Lukić, izazvao je veliko interesovanje građana.

“Pre 15-ak dana kada smo lansirali EON, mi smo stvarno presrećni što je on izazvao ogromno interesovanje, toliko da su ustvari naši boksevi koje smo imali u prvom kontigentu več rasprodati, odnosno ljudi su ih već razgrabili kroz EON pakete i sada očekujemo nove da stignu, što je idealan slučaj za svakog ko se bavi prodajom bilo kog proizvoda”, istakla je ona.

“Kroz Žigosane u reketu koji su u četvrtak i petak imali svoje premijerno emitovanje, odnosno prvu i drugu epizodu, prikazujemo kako EON boks ustvari radi. Vraćamo nazad, prikazujemo u video klubu, glasovnu pretragu”, objasnila je Jovana Lukić.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.