ZVEZDIN POGODAK Garsija golčinom ulepšao derbi (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDIN POGODAK Garsija golčinom ulepšao derbi (VIDEO)

Zvezda je, čini se, pogodila dovođenjem Matea Garsije. Mladi Argentinac je prelepim golom obeležio derbi sa Vojvodinom u Novom Sadu.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Bio je to pogodak kakav dugo nije viđen na domaćim terenima. Garsija je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << izveo korner s leve strane. Posle intervencije odbrane Vojvodine, lopta se odbila na istu stranu Zvezdinog napada. Kao izrazito levonog, Argentinac je natrčao i volej udarcem, spoljnim delom stopala pogodio suprotan ugao. Rockov tu ništa nije mogao da učini.

Bio je to drugi pogodak ovoletošnjeg pojačanja srpskog šampiona. Garsija je već na debiju u crveno-belom, u Bernu, pogodio za vođstvo 2:1. Sada je ulepšao derbi.

The post ZVEZDIN POGODAK Garsija golčinom ulepšao derbi (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“DELIJE” U EKSTAZI Garsija, majstore! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019

Majstorija Zvedzinog novajlije! Metao Garsija će, izgleda, vrlo brzo da postane miljenik “delija”. Navijači Crvene zvezde zatrpali su Tviter komentarima posle pogotka koji je Argnetinac postigao za pobedu Crveme zvezde protiv dosadašnjeg lidera, Vojvodine, 2:1.. Kladionica MaxBet vam je pripremila...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.