Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 31.Avg.2023, 15:54

Vučić povodom početka školske godine obilazi OŠ “Svetislav Golubović Mitraljeta”

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će u petak, 1. septembra nadograđenu i renoviranu zgradu OŠ “Svetislav Golubović Mitraljeta” u Batajnici, saopštila je danas Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Poseta je planirana povodom početka školske godine, sa početkom u osam časova. Pročitajte još:   Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Vučić povodom početka školske godine obilazi OŠ “Svetislav Golubović Mitraljeta” objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Pašalić: Mora se obratiti pažnja na bezbednost dece

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 31.Avg.2023

BEOGRAD – Zaštitnik građana Zoran Pašalić izjavio je danas da je u poslednje vreme dosta toga preduzeto kako bi se bezbednost dece podigla na značajno viši nivo, ali da početak školske godine dodatno aktuelizuje pitanje bezbednosti dece, jer pored ostalih, otvara temu njihove sigurnosti u saobraćaju....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.