Viewsonic Viewpad 7 tablet

Izvor: B92, 27.Okt.2010, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viewsonic Viewpad 7 tablet

Svi oni koji smatraju da je Samsung Galaxy Tab skup, a iz nekog razloga ne žele Apple iPad, izlaz bi mogli da pronađu u Viewsonic tabletu nazvanom Viewpad 7.

Izvor: Benchmark




Viewpad 7 veličine je kao Galaxy Tab (7 inča), ali nižu rezoluciju panela, koja će biti 800 x 480 (naspram 1024 x 600 kod Samsungovog tableta). Pored toga, ovaj tablet će imati i slabiji procesor od Samsungovog.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Viewsonic Viewpad 7 će se pojaviti 15. novembra u Velikoj Britaniji, a već sada može da se rezerviše. Cena ovog tableta trebalo bi da iznosi oko 450 evra.

Ono što se još uvek ne zna je koliko će uređen biti Android sistem na Viewpad 7 tabletu, jer smo imali prilike da vidimo da se Samsung potrudio da značajno unapredi operativni sistem za Galaxy Tab.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.