Večernje novosti: Vesti još brže do čitalaca

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 12.Avg.2016, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večernje novosti: Vesti još brže do čitalaca

Kompanija Novosti razvila je novi sistem za takozvane „puš poruke“, odnosno za obaveštenja o najnovijim vestima koja stižu korisnicima mobilnih telefona i tableta

Novim sistemom poruke će još brže stizati do čitalaca, a kako biste mogli da ga koristite potrebno je da instalirate najnoviju verziju aplikacije na android ili IOS platformama.

Ukoliko već imate instaliranu aplikaciju Novosti uradite apdejt, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << a ako ste novi korisnik dovoljno je da samo instalirate aplikaciju.

Primena novog sistema slanja notifikacija je već počela, tako da će do narednog četvrtka, 18. avgusta, svi korisnici koji to žele, bilo da imaju staru ili novu aplikaciju, primati notifikacije, a nakon tog datuma poruke o najnovijim vestima stizaće samo onima koji imaju instaliranu novu aplikaciju.

Sistem za „puš notifikacije“ Novosti su razvile u saradnji sa firmom Tehnicom Solutions iz Beograda.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.