Uhapšene vođe navijača Juventusa – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene vođe navijača Juventusa – MaxBet Sport

Italijanska policija uhapsila je dvanaestoricu vođa navijača fudbalskog kluba Juventus zbog niza optužbi, uključujući i nelegalne zahteve od kluba da dobiju više ulaznica za utakmice. Policija je navela da su navijači pretili da će tokom utakmica uzvikivati rasističke parole, ako ne dobiju više ulaznica od planiranog broja.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Istraga tužilaštva u Torinu povezana je sa navodnim ubacivanjem članova kalabrijske mafije “ndrangete”, među najvatrenije pristalice Juventusa. Pod istragom je 37 osoba.
Optužbe uključuju zločinačko udruživanje, iznudu, pranje novca i nasilje. Među materijalima zaplenjenih od navijača su i parole sa nacističkim i fašističkim simbolima i portreti diktatora Benita Musolinija.
Istragu je pokrenula optužba Juventusa pre godinu dana. Hapšenja su obavljena dve godine nakon što je klub novčano kažnjen kao i delimičnim zatvaranjem stadiona, pošto je prodavao ulaznice najvatrenijim navijačima i ohrabrivao ih na “tapkanje”.

The post Uhapšene vođe navijača Juventusa – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI SKANDAL NAVIJAČA CRNO-BELIH: Pali zbog mešanja sa mafijom, iznede, pranja novca...

Izvor: Kurir, 16.Sep.2019

Italijanska policija uhapsila je danas dvanaestoricu vodja navijača fudbalskog kluba Juventus zbog niza optužbi, uključujući i nelegalne zahteve od kluba da dobiju više ulaznica za utakmice.

Nastavak na Kurir...

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde pred selidbom u Mostar

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019

Bivši fudbaler Crvene zvezde Luis Ibanjez mogao bi da pojača Zrinjski, prenose mediji iz Bosne i Hercegovine. Argentinski fudbaler je doputovao u Mostar na završne pregovore i očekuje se da uskoro sve bude gotovo.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.