U PARTIZANU ODAHNULI Protiv AZ u najjačem sastavu

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U PARTIZANU ODAHNULI Protiv AZ u najjačem sastavu

Zabrinuli su se navijači Partizana kada u subotu protiv Proletera u Novom Sadu na terenu nisu videli nekoliko fudbalera. Bojan Ostojić i Slobodan Urošević su ostali na klupi, dok Sejduba Suma nije ni bio u protokolu. Ipak, nema razloga za briigu.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Crno-beli u četvrtak od 21 sat dočekuju holandski AZ u prvom kolu grupe L Lige Evrope. Kako stvari stoje, trener Savo Milošević će moći da računa na sve fudbalere. Naime, Milošević je odlučio da u Novom Sadu odmori Ostojića kako bi što spremniji dočekao utakmicu sa holandskim timom.
To znači da će da zaigra u poslednjoj liniji ispred golmana Vladimira Stojkovića, a društvo u odbrani će da mu prave Nemanja R. Miletić i Slobodan Urošević.
U kladionici MaxBet je kvota na pobedu Partizana protiv AZ Alkmara 2.65.
Suma je subotnju utakmicu propustio zbog bola u zadnjoj loži. Još nema definitivne potvrde da će fudbaler iz Gvineje da bude spreman, ali su u Humskoj mnogi optimisti. Veruje se da će on da zaigra ispred napadača Umara Sadika, a ako se to ne dogodi na njegovo mesto će da dođe Izraelac Bibras Natho.


The post U PARTIZANU ODAHNULI Protiv AZ u najjačem sastavu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SP U RVANJU Viktor Nemeš stao u četvrtfinalu

Izvor: 011vodič.com, 16.Sep.2019

Srpski rvač grčko-rimskim stilom Viktor Nemeš nije se domogao medalje u kategoriji do 77 kg na Svetskom prvenstvu u Nur Sultanu ( Kazahstan). On je stigao do četvrtfinala gde ga je pobedio domaći takmičar Aškat Dilmuhamedov. Posle velike borbe rezultat je bio 4:3 za Kazahstanca.. Kladionica...

Nastavak na 011vodič.com...

PARTIZAN U LE: Više od 5,5 bodova u grupi - kvota 1,85!

Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2019, 11:35

Partizan će u ovogodišnjem izdanju Lige Evrope igrati u grupi L zajedno sa Mančester Junajtedom, AZ Alkmarom i Astanom. Zanimljiva grupa pre svega zbog Crvenih đavola iz Mančestera i nema sumnje da su navijači uzbuđeni zbog svega što predstoji crno-belima. Kladionica MOZZART je spremila posebnu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.