UMALO SENZACIJA Iranci namučili “furiju”

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMALO SENZACIJA Iranci namučili “furiju”

Malo je falilo da se dogodi senzacija na Mundobasketu. Iran je tokom svih 40 minuta mučio Španiju, na kraju ipak tesna pobeda “furije” u neizvesnoj zavšnici – 73:65 u poslednjm meču Grupe C.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kao i na Jutjub kanalu.
Dva minuta pre kraja, na semaforu je pisalo 65:65, ali je onda na scenu stupio Serhio Ljulj. Postigao je iskusni plej trojku, u narednom napadu četa Serđa Skariola se odbranila, da bi Viktor Klaver postigao poene za 70:65. Tada je bilo jasno da će trijumf ipak da ostvari jedan od favorita za krunu u Kini. Španci su meč završili sa serijom 8:0, za konačnih 73:65.
Kvota u kladionici MaxBet da će košarkaši SAD da pobede Japan sa više od 29.5 poena razlike je 1.88.
Španija je osvojila prvo mesto i u narendoj rundi igraće sa Srbijom i Italijom za plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Kini. Osim ove tri selekcije u novoformiranoj griupi biće i Portoriko. Najbolje dve će igrati među osam najboljih na SP.
Domaćin šampionata Kina ispala je iz dalje faze šampionata posle poraza od Venecuele u poslednjem meču Grupe A – 72:59.
Rezultati, raspored i tabele Mundobasketa u Kini

 

The post UMALO SENZACIJA Iranci namučili “furiju” appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.