Tech Lifestyle Selection 2015. – Najbolji uređaji godine!

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 17.Feb.2016, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tech Lifestyle Selection 2015. – Najbolji uređaji godine!

Prethodna godina je bila veoma zanimljiva. Dočekali smo 4G i već ga uveliko koristimo; sve više uređaja ima i SIM karticu, za brz interenet van WiFi signala. Ko nema SIM, ima barem (Android) OS za lakše upravljanje osnovnim funkcijama. Nosiva tehnika uzima zamah – sve je više narukvica i/ili drugog nakita koji radi na baterije i koji je ponajmanje nakit. IoT stiže, nošen dronovima, i nećemo primetiti kada bude tu pored nas, sastavni deo života. „Pamet“ je iz dnevne sobe ušla u ostale sobe naših domova. Svime se može upravljati daljinskim, a to je najčešće telefon. I dalje je IC port bitan, ali ne i presudan. U tekućoj godini ne očekujte ništa manje. U 2015. smo imali više stotina testova, a u narednim stranama predstavljamo najbolje od prošle godine, tj. Tech Lifestyle Selection 2015!
Ti glasaj za svoj uređaj godine na FB stranici Tech Lifestyle i možeš da osvojiš APC by Schneider Electric Mobile Power Pack od 10.000 mAh!
Glasanje traje do 24.02. 2016.
Telefon godine:
Sony Xperia Z5 compact

Najmanji i najjači telefon. Sony je opet pokazao da se u malom pakovanju može napraviti kvalitetan uređaj, koji bez kompleksa može stati rame uz rame sa velikim telefonima. Velika autonomija i IP68 ga čine još poželjnijim. Iako to možda nije na prvom mestu kada se biraju telefoni, ali Z5 Compact je među najbržim telefonima.
Za više informacija o uređaju pročitaj TEST.

Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.