Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Mar.2024, 20:30

Takač prvi na prvom Kupu Srbije

INĐIJA – Na prvom Kupu Srbije u pucanju na leteće mete održanom u Osipaonici, član inđijskog Rojala Stevan Takač osvojio je prvo mesto. U ekipnoj kategoriji, Inđinčani su zauezeli drugo mesto. Na takmičenju se prijavio rekordan broj ekipa, tačnije 19 i čak 84 strelaca. Pročitajte još: Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Takač prvi na prvom Kupu Srbije objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Počele besplatne obuke stranih jezika u CSU

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Mar.2024, 10:30

SOMBOR – U Centru za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju Sombor, počeo je sedmi ciklus besplatnih obuka. Polaznici će biti u prilici da tokom tri meseca besplatno pohađaju časove engleskog, nemačkog i mađarskog jezika. Sve dodatne informacije građani mogu dobiti na broj telefona:...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.