Stojković se oprostio od Zvezde (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 02.Sep.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković se oprostio od Zvezde (VIDEO)

Zvezdino dete, Filip Stojković, posle nešto više od dve godine u prvom timu crveno-belih, napustilo je Marakanu. On je pre nekoliko dana potpisao trogodišnji ugovor sa Rapidom iz Beča. U prestonicu Austrije odlazi bez obeštećenja kao i prošlog meseca kada je Vujadin Savić potpisao ugovor sa kiparskim šampionom, APOEL.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Popularni Žule došao je da se pozdravi sa nekadašnjim saigračima, ali i da uputi važnu poruku navijačima u novoj epizodi serijala Zvezda TV. U zanimljivom razgovoru desni bek se prisetio najlepših momenata u Zvezdinom dresu, otkrio je koju momenat mu je najlepši u karijeri, zbog čega želi da zaboravi duel sa Liverpulom na Marakani, ko je bio najbolji, a ko najgori u “ševi”.
Kvota u kladionici MaxBet da će Zvezda da pobedi Bajern u Minhenu je 33.00. Meč se igra 18. septembra od 21 čas.
Na emotivan način oprostio se Žule od svojih saigrača i navijača, a ostavio im je i poruku u svlačionici.
On je bio standardan u timu prethdne dve sezone, ali je ovog leta šansu po desnoj strani terena dobio Marko Gobeljić. Imao je prilike Stojković da povrati status, ali je posle meča u Helsinkiju u revanšu drugog kola kvalifiakacija za Ligu šampiona bilo jasno da ga Vladan Milojević nema u planovima za narednu sezonu.
Pogledajte opraštaj Stojkovića od Zvezde!


The post Stojković se oprostio od Zvezde (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španski veteran pojačao Napoli – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 02.Sep.2019

Španski fudbaler Fernando Ljorente novi je igrač Napolija. Doskorašnji igrač Totenhema je u redove vicešampiona Italije stigao kao slobodan igrač, a sa novim klubom je potpisao dvogodišnji ugovor.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja...

Nastavak na 011vodič.com...

Umesto Boaćija, Kopenhagen doveo – Lorda

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2019, 09:09

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći, Kopenhagenov “dželat” u kvalifikacijama za Ligu šampiona, bio je prethodnih dana pred kapijom danskog šampiona. Crveno-beli su ipak odlučili da ga zadrže, a Kopenhagen je brzo pronašao drugo rešenje. U rodni grad stigao je Niklas Bentner!. Kladionica...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.