Umesto Boaćija, Kopenhagen doveo – Lorda

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2019, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto Boaćija, Kopenhagen doveo – Lorda

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći, Kopenhagenov “dželat” u kvalifikacijama za Ligu šampiona, bio je prethodnih dana pred kapijom danskog šampiona. Crveno-beli su ipak odlučili da ga zadrže, a Kopenhagen je brzo pronašao drugo rešenje. U rodni grad stigao je Niklas Bentner!
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Popularni “Lord” je prethodne dve i po godine proveo u Rozenborgu. Međutim, ove godine je 31-godišnji napadač odigrao samo pet utakmica.
Bentner je još kao 16-godišnjak došao u Arsenal. Među “tobdžijama” je stigao da odigra 171 utakmicu i da postigne 45 golova. Međutim, deo ugovora sa londonskim klubom “odradio” je na pozajmicama u Birmingemu, Sanderlendu i Juventusu. Pre nego što je 2017. došao u Rozenborg, igrao je za Vlfsburg i Notingem Forest. Za reprezentaciju Danske, Bentner je odigrao 81 utakmicu i postigao 30 golova.

The post Umesto Boaćija, Kopenhagen doveo – Lorda appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.