Selektor Filipina: Šta me brine pred meč sa Srbijom? Sve!

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Filipina: Šta me brine pred meč sa Srbijom? Sve!

(Od specijalnog izveštača Maxbetsporta sa Mundobasketa u Kini Vladimira Stankovića)
Selektor Filipina Jeng Guiao nije imao nikakakv problem da prizna da je njegov tim autsajder u meču sa Srbijom, u okviru 2. kola Mundobasketa u Kini. Taj meč je na programu u ponedeljak 13.30 časova.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
– Nismo došli sa belom zastavom, ali Srbija je veliki favorit. Reč je o jednoj od najboljih selekcija na ovom prvenstvu sveta. Mi smo ovde da učimo, da stičemo iskustvo za budućnost.
Šta Vas najviše brine pred meč sa Srbijom?
– Sve me brine! Strašan šut za tri poena, impresivna brzina i visina, odlična cirkulacija lopte, agresivnost u odbrani…
Šta očekujete ?
– Da se borimo. Imamo dan odmora, da pokušamo da se spremimo, fizički i taktički, u okviru naših mogućnosti. Nije lako motivisati igrače posle ubedlhjivog poraza, ali pokušaću. Ponavljam, ovde smo da učimo a od Italije i Srbije ima šta da se nauči.
Gledao sam utakmicu Italija-Filipini (106:62) i stvarno nisam video kako bi Filipnci mogli da naprave neki problem našoj selekciji. Reč je ekipi skromnih tehničko-taktičkih, pa i fizičkih mogućnosti. Jedini korpulentan igrač je Andraj Blač, 33-godišnjak visok 2,10 cm. Iako deluje da ima i neki santimetar više. Italijanima je ubacio 15 poena i uhvatio 10 lopti. Šut mu je bio 6/13, uključujući i 1/5 za tri poena. Izgubio je čak 9 lopti

Ne verujem da će imati mnogo sreće i uspeha u duelima sa Marjanovićem, Milutinovim, Raduljicom i Jokićem. Nešto bolju „ruku“ pokazao je Džajmar Perez (15 poena, šut iz igre 7/12). Filipinci su protiv „azura“ katastrofalno šutirali trojke (3/23,13%), bolji su bili za 2 poena (53,7%), dosta dobro skakali (34-38), bili izrazito inferiorni u asistencijama (10-30), izgubili 10 lopti više (23 prema 13 Italijana), osvojili su samo 5 prema 13 Italijana…Ne vidim čime bi mogli da zaprete.
Publika će, osim neočekivano brojne gripe naših navijača pristiglih ne samo iz Srbije nego i iz kineskih gradova i bližih ili daljih zemalja, verovatno navijati za slabiji tim, kao što je bilo u meču Italija-Filipini, ali nema sumnje da će naši momci atraktivnom igrom privući simpatije na svoju stranu. Tako je bilo i protiv Angole a na izlazu  prema svlačionici desetine ispruženih ruku želelo je „overu“ sa momcima iz našeg tima.


The post Selektor Filipina: Šta me brine pred meč sa Srbijom? Sve! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

OHRABRENJE Dobra vest za “orlove” pred Filipine

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019

(Od specijalnog izveštača Maxbetsporta sa Mundobasketa u Kini Vladimira Stankovića). Krilo Srbije Nemanja Bjelica propustilo je uvodni meč Mundobasketa protiv Angole zbog lakše povrede. Međutim, dobre vesti u taboru “orlova”. Košarkaš Sakramenta se oporavio i biće spreman za duel sa Filipinama...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.