OHRABRENJE Dobra vest za “orlove” pred Filipine

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OHRABRENJE Dobra vest za “orlove” pred Filipine

(Od specijalnog izveštača Maxbetsporta sa Mundobasketa u Kini Vladimira Stankovića)
Krilo Srbije Nemanja Bjelica propustilo je uvodni meč Mundobasketa protiv Angole zbog lakše povrede. Međutim, dobre vesti u taboru “orlova”. Košarkaš Sakramenta se oporavio i biće spreman za duel sa Filipinama (ponedeljak 13.30).
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Ova selekcije ne bi trebalo da bude težak rival za Srbiju, pa je pitanje da li će Aleksandar Đorđević imati potrebu da ubaci u vatru jednog od najbitnijih igrača u našoj selekciji.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Srbije protiv Filipina sa više od 36.5 poena razlike je 1.85. Meč se igra u ponedeljak od 13.30.
Takođe, od povrede se oporavio i Vladimir Lučić, koji je vukao povredu prethodnih desetak dana, zbog koje nije igrao na Akropolis kupu u Atini.
Dr Gaga Radovanović takođe je potvrdio da su svi spremni za meč drugog kola Mundobasketa. U poslednjem meču Grupe D, Srbija u sredu igrao derbi sa Italijom u Fošanu (sreda, 13.30).
Rezultati, raspored i tabele Mundobasketa u Kini
Članak OHRABRENJE Dobra vest za “orlove” pred Filipine se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post OHRABRENJE Dobra vest za “orlove” pred Filipine appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.