Razer phone: Gejmerski telefon

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 02.Nov.2017, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razer phone: Gejmerski telefon

Budućnost gejminga se rapidno širi na mobilne uređaje. Razer je predstavio Android telefon za mobilne igrače, i mislio je na svaki aspekt ne bi li krajnji korisnik bio zadovoljan. Ima sve što je nadprosečnom igraču potrebno: sjajan ekran, fenomenalne zvučnike, ogromnu bateriju i jako brz procesor.

1 od 6



























UltraMotion 2K IGZO ekran od 5,7 inča je proporcija 16:9 (jer su igre i dalje u tom formatu) i osvežava se 120 puta po sekundi. Dva zvučnika su iznad i ispod (ili bočno, ako telefon položite i igrate igre). Telefon nema 3,5 mm priključak za slušalice, ali ima THX sertifikovan audio adapter sa 24-obitnim DAC-om, kako bi zvuk bio impresivan i na slušalicama.
Da bi sve teklo „glatko i slatko“, glavni procesor Snapdragon 835 je potpomognut sa 8 GB RAM-a i Adreno 540 grafikom. Baterija od 4,000 mAh traje dugo, a qualcomm quick charge 4+ se stara da punjenje bude brzo.
Pored igranja, Razer služi i kao jako dobar i lako prenosni foto-aparat. Pozadi ima dve kamere od 12 Mpx f/1,75 (širokougaona) i 13 Mpx f/2,6 (2x zoom), kao i dvostruki blic, a napred jednu kameru od 8 Mpx f/2,0.

1 od 6



























Senzor otiska prsta je sa strane, kao kod Sony telefona.
Da ne bi sve ostalo samo na specifikacijama, Razer je napravio partnerstvo sa kompanijama koje prave igre, kako bi igračko iskustvo bilo zagarantovano. Ovo su za sada najavljene igre koje će podržati igranje na Razer telefonu: Final Fantasy XV Pocket Edition, Gear.Club, Lineage 2: Revolution, Old School RuneScape, RuneScape, Shadowgun Legends, Tekken, Titanfall: Assault i World of Tanks Blitz.
Preporučena maloprodajna cena je 750 EUR.

1 od 5























Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.