Prva verzija touch Office-a za Windows

Izvor: ITsvet.com, 04.Apr.2014, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva verzija touch Office-a za Windows

Kada je Microsoft najavio izdavanje Office-a za iPad prošle nedelje rečeno je da će uskoro uslediti verzija za Android ali nije pominjao verziju za Windows. Kompanija je ispravila na svojoj Build konferenciji kada je prikazala napredak u radu prve verzije Office paketa za Windows operativni sistem, ali za upravljanje dodirom. Za sada nema datuma kada bi ovaj paket aplikacija mogao da bude izdat, ali ne bi trebao da to bude naročito daleko. Bazirano na onome što je poznato, ova verzija će imati dosta toga sličnog sa verzijom Office paketa aplikacija za iPad, pri čemu je ribbon interfejs i dalje prisutan ali je njegova veličina smanjena.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Windows 8.1 update vraća start meni

Izvor: ITsvet.com, 04.Apr.2014

Windows 8.1 Update koji će se pojaviti naredne nedelje donosi neke nove karakteristike koje će olakšati upravljanje računarom pomoću miša i tastature. Međutim, još jedna značajna stavka postoji u ovom update-u a to je povratak karakteristike zbog koje su mnogi kritikovali Windows 8. Naime, Windows...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.