Opera Mini 7.5 za Android dolazi sa novim društvenim funkcijama

Izvor: ITBox.rs, 20.Sep.2012, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opera Mini 7.5 za Android dolazi sa novim društvenim funkcijama

Opera je danas lansirala novu verziju svog Opera mini pregledača u vidu Opera Mini 7.5 za Android. Ovaj pregledač je redizajniran i sada uključuje novi društveni tab, news sekciju i ponudu linkova baziranih na trenutnoj…The post Opera Mini 7.5 za Android dolazi sa novim društvenim funkcijama appeared first on ITBOX.RS.Pročitaj kompletan članak.

Nastavak na ITBox.rs...






Povezane vesti

Facebook i Twitter – ko na koga liči?

Izvor: ITBox.rs, 21.Sep.2012, 16:37

Pre tri godine, Facebook je pokušavao da postane više kao Twitter. Facebook je i tada bio velik, ali ni približno nije bio tako dominantan kao danas. Sa druge strane, Twitter se razvijao rekordnom brzinom, a uplašeni Zukerberg…The post Facebook i Twitter – ko na koga liči? appeared first on...

Nastavak na ITBox.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITBox.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITBox.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.